Σχετικά με μας

Η Stilvalumin, δραστηριοποιείται στο χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου από το 1992 και είναι πιστοποιημένος κατασκευααστής EUROPA, της μεγαλύτερης εταιρείας κουφωμάτων και αλουμινοκατασκευών στην Ελλάδα.

 

Τα κουφώματα EUROPA κατασκευάζονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές σύμφωνα με διεθνής ελέγχους ποιότητας που ακολουθεί η EUROPA, προσφέροντας άριστη ποιότητα, ανθεκτικότητα στις φθορές που μπορεί να προκλήθούν από το πέρασμα του χρόνου και υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης και ηχομόνωσης με τα ενεργιακά κουφώματα.

 

Με έδρα τον νομό Αττικής, η εταιρεία Stilvalumin, μπορεί να εξυπηρετήσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

 

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και άρτια εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, ανήκει στη λίστα Αποκλειστικών και Πιστοποιημένων Κατασκευαστών της EUROPA, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στα κουφώματα αλουμινίου, αλλά και για όλα τα είδη σύγχρονων κατασκευών όπως Ρολά, Σίτες, Σκάλες, Γκαραζόπορτες, Πέργκολες κ.α.

 

Η ποιότητα, η αισθητική, η εξυπηρέτηση, η συνέπεια, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, κάνουν την εταιρεία Stilvalumin να ξεχωριζεί στο χώρο.